Hva er årsakene til aldring av huden?

Interne faktorer
1. Den naturlige funksjonsnedgangen til hudens tilbehørsorganer.For eksempel reduseres funksjonen til hudens svettekjertler og talgkjertler, noe som resulterer i en reduksjon i sekret, noe som gjør talgfilmen og hornlaget tørre på grunn av mangel på fuktighet, noe som resulterer i tørre linjer og peeling.
2. Ettersom hudmetabolismen bremses ned, reduseres fuktighetsfaktoren i dermis, noe som gjør at de elastiske fibrene og kollagenfibrene i dermis reduseres i funksjon, noe som fører til at hudens spenning og elastisitet svekkes, noe som gjør huden utsatt for rynker.
3. Huden i ansiktet er tynnere enn huden på resten av kroppen.På grunn av hudens ernæringsmessige forstyrrelse reduseres den subkutane fettlagringen gradvis, cellene og fibrøst vev er underernært, og ytelsen reduseres.
4.De aktive enzymene i organismen reduseres gradvis, og funksjonene til alle aspekter av kroppen avtar, noe som fører til at et stort antall frie radikaler skader menneskelige celler og forårsaker celledød.Superoksidfrie radikaler kan forårsake lipidperoksidasjon i kroppen, akselerere aldringsprosessen til huden og indusere hudlesjoner, som i alvorlig fare for menneskers helse.

Ekstern faktor
1. Feil hudpleie, mangel på hudpleie eller feil hudpleierutine.
2. Det kalde og tørre klimaet gjør at hudens ulike funksjoner reduseres og huden mangler fuktighet.
3. Overdreven eksponering for sollys kan føre til overoksidasjon av huden og forårsake aldring av huden.
4. Porene blokkeres vanligvis av døde celler, noe som påvirker stoffskiftet.

Den fysiologiske aldringsprosessen for huden bestemmes av gener og kan ikke endres, men gunstige livsstilsvaner og passende beskyttelsestiltak kan redusere aldringsprosessen betydelig.
1. Utvikle gode levevaner
2. UV-beskyttelse
3. Fuktighetsgivende for å redusere fremkomsten av rynker
4. Kollagentilskudd
5. Reparer hud og muskelbase for å opprettholde hudens helse
6. Riktig bruk av antioksidanter
7. Riktig supplert med fytoøstrogener (kvinner etter fylte 30 år)

Før du gjør skjønnhetsbehandling anbefales det å bruke enhudanalysatorå teste huden.I henhold til hudens reelle tilstand kan en rimelig behandlingsmetode brukes for å oppnå bedre resultater.
De blotte øynene kan knapt se de skjulte hudproblemene, så denprofesjonell maskiner nødvendig for å avsløre de usynlige hudproblemene.Hudanalysatorer en profesjonell og populær brukt maskin for å oppdage hudproblemer, som rynker, pigmenter, UV-flekker, rødhet, solskader og så videre.Hudanalysatorkan også registrere hudhistorikkdata for tydelig å vise hudskifteprosessen.


Innleggstid: Jan-12-2022